Fotogeniek Brasschaat

Bestellen

Informatie over bestellen

01.

Druk op aluminium

Omdat ik zelf hou van consistentie druk ik mijn foto’s enkel af op aluminium. Dit zorgt ervoor dat mijn werken een vaste consistente stijl krijgen en herkenbaar zijn. Wenst u toch een druk op een ander materiaal zoals bijvoorbeeld plexiglas kunnen we dit wel bespreken via telefoon of e-mail.

Aanpassingen mogelijk

Het is altijd mogelijk om een bepaalde foto wat aan te passen naar eigen zin. Ik heb de originele foto’s zonder bewerking op computer staan waardoor ik gemakkelijk een andere bewerking kan maken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een foto in zwart-wit te verkrijgen, of om de verhouding wat aan te passen. Andere bewerkingen zoals het weghalen van bepaalde delen op de foto is ook mogelijk.

Persoonlijke bestelling

Aangezien er aan een bestelling vaak communicatie vooraf gaat heb ik ervoor gekozen om de bestelling niet via een geautomatiseerde webwinkel te doen maar persoonlijk via e-mail. Hierdoor is het gemakkelijker om een offerte op maat te maken voor de gewenste drukken. Een bestelling kan gemaakt worden via het contact formulier.

Levering

Eens de foto’s zijn besteld kunnen deze binnen de 5 werkdagen geleverd worden. De foto’s worden geleverd door mezelf of door de drukker zelf.

Drukker

02.

Ik werk samen met een drukker die gespecialiseerd is in druk op aluminium in hoogstaande kwaliteit.
Op de foto’s hieronder zie je hoe de foto’s worden gedrukt op een aluminium plaat.

Voorbeelden

03.